dimarts, 25 de novembre del 2008

Crònica de la xerrada Absolució Jona

Xerrada per l'absolució d'en Jona

El passat dissabte 22 de novembre, una trentena de persones assistiren al CSO La Closka on un membre del grup de suport a en Jona de l'Eixample explicà aquest nou cas repressiu que afecta al jovent organitzat català.

Recordem que en Jonathan Ivorra és un jove veí del barri de la Sagrada Família de Barcelona, que està pendent des de fa més de 2 anys d'un judici on la petició fiscal és 8 anys de presó i una pena-multa de 3200 euros després d'haver-se manifestat contra l'especulació urbanística a Ciutat Vella de Barcelona.

Un membre del grup de suport a en Jona, explicà el context d'especulació urbanística i mobbing immobiliari de Barcelona i el cas del Forat de la Vergonya, on la resposta veïnal ha sigut clau. Tot seguit explicà com l'administració pública menteix i reprimeix a qui protesta contra el seu model de ciutat.

Finalment, es realitzà un sopar popular vegà.

Des de l'AJ Benimaclet, volem agrair a l'assemblea del CSO La Closka el seu suport i col·laboració, i la seua determinació per tal de construir espais alliberats per als joves. Animem a tot el jovent benimacleter i valencià a participar en totes aquestes iniciatives que reivindiquen l'okupació com a eina de denúncia contra la bombolla immobiliària.

Assemblea de Joves de Benimaclet – CAJEI

ajbeni.ppcc.cat

benimaclet@cajei.cat