diumenge, 17 de maig de 2009

Acció contra l'oficina del Servef a València

La passada nit de l'11 de maig, l'Assemblea de Joves de Benimaclet realitzà una pintada a l'aparador del Servef (Servei valencià d'Ocupació i Formació) del carrer Alfambra, amb el lema de la campanya contra la crisi encetada per la CAJEI: “capitalisme+crisi=jovent precari”. El Servef del carrer Alfambra gestiona les misèries dels treballadors d'Alboraia, Benimaclet, el Carme, la Seu i la Xerea (Ciutat Vella), Saïdia i part de Campanar. És una oficina totalment insuficient, amb cues que d'hores i hores i oberta en un horari reduït. Les instal·lacions del Servef continuen igual de xicotetes i ineficients. A aquesta oficina ja n'hi ha més de 8500 aturats inscrits, dels quals més de 2000 són joves entre 16 i 29 anys. Conscients de que són unes instal·lacions insuficients davant d'augment de l'atur, exigim una nova oficina a Benimaclet. A tot el País Valencià l'atur ha augmentat més d'un 100% respecte a l'any anterior, amb mig milió d'aturats i una taxa del 20%. L'atur juvenil (joves entre 16 i 29 anys) arriba fins a gairebé el 40% amb més de 120000 aturats.
Davant d'aquesta dramàtica situació, tant el PP (instal·lat a la Generalitat valenciana i l'Ajuntament de València) com el PSOE (al govern espanyol) es dediquen a injectar diners públics a bancs, caixes i empreses privades. No tenen cap pla, els nostres governants són uns inútils que
només poden veure com s'allarga aquesta agonia. La classe treballadora no tenim cap altra opció que organitzar-se per a lluitar contra aquesta crisi que han generat els poderosos. No esperem que els rics paguen aquesta crisi ni que la solucionen.

Si ells no troben la solució, la trobarem nosaltres! Poble treballador, organitza't i lluita!
Assemblea de Joves de Benimaclet – CAJEI
benimaclet@cajei.cat
http://ajbeni.ppcc.cat

1 comentari:

Anònim ha dit...

a seguir així companys!

Beni aguanta,que la CAJEI avança!